Sandokan - Tiger sa vracia...a bábkové divadlo tiež

Sandokan - Tiger sa vracia...a bábkové divadlo tiež

Bojovník za slobodu je späť v novom marionetovom muzikáli Dezorzovho lútkového divadla. POZOR, máme pre vás super súťaž.

Dezorzovo lútkové divadlo má novú, stálu scénu v budove YMCA v Bratislave. Kabinet bábkového umenia otvárajú naozaj veľkolepo - tak ako sa patrí.

 

Idol ženských sŕdc a všetkých milovníkov dobrodružstva je späť, aby si znova vydobyl priazeň širokého publika. Nezabudnuteľný Sandokan, ikona niekoľkých generácií čitateľov a televíznych divákov, prichádza vôbec prvýkrát na divadelné pódiá v najnovšom spracovaní legendy Sandokan – Tiger sa vracia a modernou formou znova oživuje nesmrteľný príbeh vzbury a vášne. Veľkolepý bábkový muzikál s hudbou Mariana Čekovského, množstvom efektov a fantastických marionetových bábok – lútok uvádza na svojej novej domovskej scéne Dezorzovo Lútkové Divadlo. Viac v rozhovore s principálom a režisérom Gejzom Dezorzom.

 

Tri premiéry marionetového muzikálu Sandokan - Tiger sa vracia nie sú všetkým, čo pre vás Dezorzovo lútkové divadlo má. Pre poslucháčov Rádia_FM je tu teraz jedinečne výnimočná príležitosť užiť si bábkové predstavenie o Sandokanovi v úplnom súkromí.

 

Jeden z vás má teraz šancu vyhrať súkromné predstavenie muzikálu Sandokan - Tiger sa vracia. Len ty a tvoji kamoši/rodičia/spolužiaci.

 

Do 23.12. pošlite Sandokanovi do správ fotku niekoho z vášho okolia, koho by sme si so Sandokanom podľa vás ľahko zamenili. Na Vianoce vyberie výhercu samotný SANDOKAN.

 

NajdiSandokana

 

1165-1

 

 

 

 

Veronika Pulišová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame